Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

PORTUGUESE DESK

GAY-ROSELL & SOLANO presta els seus serveis jurídics a totes les àrees de pràctica de forma integrada a la Península Ibèrica a companyies multinacionals de molt diversos sectors que decideixen establir-se a Espanya, amb seu a la Península Ibèrica, per dirigir i controlar els seus establiments i interessos tant a Espanya com a Portugal.

Així mateix, GAY-ROSELL & SOLANO manté una llarga trajectòria defenent els interessos de companyies portugueses i brasileres a Espanya.

A tal fi, GAY-ROSELL & SOLANO compta amb Advocats que dominen l'idioma portuguès i una aliança estratègica amb prestigioses firmes portugueses que se inició con la alianza con el despacho del que fué  prestigioso letrado Julio Castro Caldas,  de reconeguda  trajectòria professional, exministre de Defensa de Portugal,  Diputat i Vice-President del Grup Parlamentari PPD (Alianza Democrática) en el Parlament portugués, President de la Ordre dels Advocats de Portugal i President de la Federació de Col.legis d' Advocats de Europa (FBE).

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires