Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Destinatari Correu

Advertiment legal: la informació d’aquest missatge de correu electrònic és confidencial i s’adreça exclusivament al destinatari previst. Si ha rebut el missatge des del domini gayrosellsolano  per error d'alguns dels nostres professionals , sisplau, notifiqui-ho al remitent i esborri’l sense copiar-lo, enregistrar-lo ni distribuir-lo.

Nota Legal

Informació relativa al cumplimient del artícle 10 de la LSSICE

Dades fiscals

  • Titular: Gay-Rosell & Solano
  • NIF: B66718842
  • DAdreça: C/Roger de Llúria, nº 118, 2º -2ª, 08037 Barcelona
  • Telèfon: (+34) 93 742 65 26

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Gay-Rosell & Solano a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Gay-Rosell & Solano en C/Roger de Llúria, nº 118, 2º -2ª, 08037 Barcelona.

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires