Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Novetats Llei 16/2022, de 5 de setembre de Reforma del Text Refós de la Llei Concursal
GAY-ROSELL & SOLANO
THE ROLE OF FORCE MAJEURE IN SPAIN
GAY-ROSELL & SOLANO
EXPERTISE, ESFORÇ, COMPROMÍS
GAY-ROSELL & SOLANO
PROACTIVITAT, CONEIXMENT, FERMESA

UNA TRAJECTÒRIA, UNA FORMA DE SENTIR I EXERCIR L’ADVOCACIA

GAY-ROSELL & SOLANO en l'actualitat configura un sòlid i prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, Madrid, Lisboa i Buenos Aires, mantenint una constant i important xarxa de relacions internacionals a través d'altres firmes legals europees i americanes amb les que ens uneixen més de 45 anys de col·laboració professional.

GAY-ROSELL & SOLANO concep una manera d'entendre l'exercici de l'advocacia, avalada i reconeguda pels nostres propis companys i companyes de professió en les diferents associacions professionals tant nacionals com internacionals en les que advocats de la firma han ostentat càrrecs de representació.

GAY-ROSELL & SOLANO ofereix als seus clients un ampli equip multidisciplinari especialitzat tant en Dret Privat com Públic, amb una reconeguda trajectòria en litigació davant de totes les jurisdiccions i instàncies, incloses les arbitrals, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació.
GAY-ROSELL & SOLANO
EUGENI GAY MONTALVO

EUGENI GAY MONTALVO

LEOPOLDO GAY ROSELL

LEOPOLDO GAY ROSELL

ANTONIO SOLANO BORRUEL

ANTONIO SOLANO BORRUEL

EUDALD VENDRELL FERRER

EUDALD VENDRELL FERRER

Ultimes noticies

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires