Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
GAY-ROSELL & SOLANO
THE ROLE OF FORCE MAJEURE IN THE COVID-19 IN SPAIN
GAY-ROSELL & SOLANO
EXPERTISE, ESFORÇ, COMPROMÍS
GAY-ROSELL & SOLANO
EQUIP, CRITERI, RESULTAT
GAY-ROSELL & SOLANO
PROACTIVITAT, CONEIXMENT, FERMESA

UNA TRAJECTÒRIA, UNA FORMA DE SENTIR I EXERCIR L’ADVOCACIA

GAY-ROSELL & SOLANO en l'actualitat configura un sòlid i prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, Madrid, Lisboa i Buenos Aires, mantenint una constant i important xarxa de relacions internacionals a través d'altres firmes legals europees i americanes amb les que ens uneixen més de 45 anys de col·laboració professional.

GAY-ROSELL & SOLANO concep una manera d'entendre l'exercici de l'advocacia, avalada i reconeguda pels nostres propis companys i companyes de professió en les diferents associacions professionals tant nacionals com internacionals en les que advocats de la firma han ostentat càrrecs de representació.

GAY-ROSELL & SOLANO ofereix als seus clients un ampli equip multidisciplinari especialitzat tant en Dret Privat com Públic, amb una reconeguda trajectòria en litigació davant de totes les jurisdiccions i instàncies, incloses les arbitrals, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació.
GAY-ROSELL & SOLANO
EUGENI GAY MONTALVO

EUGENI GAY MONTALVO

President No Executiu

EUDALD VENDRELL FERRER

EUDALD VENDRELL FERRER

Of Counsel Oficina de Barcelona

LEOPOLDO GAY ROSELL

LEOPOLDO GAY ROSELL

Soci Oficines de Madrid i Buenos Aires

 Mª EUGENIA GAY ROSELL

Mª EUGENIA GAY ROSELL

Socia Oficina de Barcelona

ANTONIO SOLANO BORRUEL

ANTONIO SOLANO BORRUEL

Soci Oficina de Barcelona

Ultimes noticies

 • Registro de Titularidades Reales: Real Decreto-ley 7/2021, de 27 de abril

  16-07-2021

  Registro de Titularidades Reales: Real Decreto-ley 7/2021, de 27 de abril


  El pasado 27 de abril, se introdujo mediante el Real Decreto-ley 7/2021, de 27 de abril, de transposición de directivas de la Unión Europea en las materias de competencia, prevención del blanqueo de capitales, entidades de crédito, telecomunicaciones, medidas tributarias, prevención y reparación de daños medioambientales, desplazamiento de trabajadores en la prestación de servicios transnacionales y defensa de los consumidores una nueva y fundamental herramienta en la lucha contra el blanqueo de capitales: el nuevo Registro de Titularidades Reales.


 • Pre-Pack Concursal: Directrices acordadas por los Juzgados de lo Mercantil de Barcelona el pasado 20 de enero de 2021

  09-02-2021

  Pre-Pack Concursal: Directrices acordadas por los Juzgados de lo Mercantil de Barcelona el pasado 20 de enero de 2021


  Se trata de un mecanismo en cumplimiento de la Directiva (UE) 2019/1023 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 20 de junio de 2019, sobre marcos de reestructuración preventiva, y que habilita a que el deudor, junto con la supervisión de un experto independiente o administrador en materia de reestructuración, pueda buscar posibles adquirentes de toda la empresa, de unidades productivas o de negocio, o de activos en globo, con anterioridad  solicitar la declaración de concurso. 

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

 • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
  1050-132 Lisboa ( Portugal)
 • Tel: (+351) 211 377 292
 • Fax: (+351) 211 377 112
 • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires