Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

FRENCH DESK

Existeix una llarga tradició en l'assistència i assessorament jurídic per part de GAY-ROSELL & SOLANO a clients francesos, tant persones físiques com jurídiques amb interessos, conflictes i inversions a Espanya.

Així mateix, GAY-ROSELL & SOLANO assessora i orienta jurídicament aquells clients nacionals que es trobin en la necessitat d'acudir a la jurisdicció francesa, i ho fa a través de l'estreta aliança i col·laboració que manté amb la firma legal francesa MONFERRAN ET ASSOCIÉS des de fa més de 30 anys.

A tal efecte, el nostre despatx compta amb advocats amb experiències i coneixement del Dret francès, perfecte domini de l'idioma francès, la qual cosa ens facilita conèixer les necessitats dels nostres clients francòfons a Espanya, ja sigui en matèria litigiosa, pre-litigiosa o d'inversió, adaptant-nos de forma permanent a les seves particulars necessitats.

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires