Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Mª EUGENIA GAY ROSELL

Socia Oficina de Barcelona

Email:
megay@gayrosellsolano.com

Oficina de Barcelona
Roger de Llúria, nº 118, 2º -2ª
08037 Barcelona
Tel: (+34) 93 742 65 26
Fax: (+34) 93 142 47 65
barcelona@gayrosellsolano.com

Oficina de Madrid
Claudio Coello,20, 3º izq
28001 Madrid
Tel: ( +34) 91 576 10 01
Fax: ( +34) 91.577.77.63
madrid@gayrosellsolano.com

Idiomes:
Espanyol, català i anglès

Mª Eugènia Gay Rosell, Sòcia de l'Oficina de Barcelona, és especialista en Dret Processal Civil i compta amb una dilatada experiència en la gestió de conflictes complexes en l'àmbit del Dret de Família, especialment en Matrimonial, així com en Successions, Responsabilitat Civil, Dret Registral, Associacions, Fundacions i Col·legis Professionals.

Ha intervingut a litigis vinculats a tots els camps de la seva especialitat, en l'àmbit judicial i de l'arbitratge, i en els últims anys, com a mediadora, advocada per fomentar la mediació i conciliació entre les parts recolzant una solució alternativa en evitació de conflictes judicials.

Mª Eugènia Gay Rosell és actualment Degana de l’Il-lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), Vicepresidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE), Presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE), Presidenta de la Comissió de Mediació de la Fédération des Barreaux d’Europe (FBE).

És també membre de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i membre de la Associació Catalana d’ Experts en Dret de Successions.

Mª Eugènia Gay Rosell ha estat Tutora de Dret Civil de l'Escola de Pràctica Jurídica i Professora del Màster de Dret Processal Civil, ambdós impartits al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, així com en el programa de pràctiques d'alumnes d'ESADE i la Universitat Pompeu Fabra. També ha estat vocal de la Comissió de Mediació del ICAB i Membre de la Comissió de Relacions Internacionals del CGAE, des d'on ha coordinat les Jornades d'Internacionalització per advocats a Miami, Hong Kong i Shanghai, entre altres ciutats.

Formació:

  • Llicenciada en Dret, Universitat de Barcelona-CEU Abat Oliba
  • Màster en Mediació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

Associacions Professionals:

  • Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
Mencions:

  • Reconeguda i recomenada com a advocada en Dret Civil  pel Directori norteamericà Best Lawyers in Spain l'any 2020

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires