Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

EUDALD VENDRELL FERRER

Of Counsel Oficina de Barcelona

Oficina de Barcelona
Roger de Llúria, nº 118, 2º -2ª
08037 Barcelona
Tel: (+34) 93 742 65 26
Fax: (+34) 93 142 47 65
barcelona@gayrosellsolano.com

Oficina de Madrid
Claudio Coello,20, 3º izq
28001 Madrid
Tel: (+34) 91 576 10 01
Fax: (+34) 91.577.77.63
madrid@gayrosellsolano.com

Idiomas:
Espanyol, català, francès, anglès i italià.

Eudald Vendrell Ferrer ostenta una reconeguda trajectòria en l'exercici de l'advocacia de forma ininterrompuda des de fa més de 40 anys, principalment en Dret Privat, Dret Civil en general y en complexes processos successoris en particular.

Exerceix de forma reiterada com a Àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona i de la Chambre de Commerce Internationale de Paris (CCI), i és membre fundador de l'Associació per al Foment de l'Arbitratge (AFA).

És Acadèmic electe de l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i Vocal del Consell de Redacció de la “Revista Jurídica de Catalunya”.

Ha compaginat des dels seus inicis l'exercici de l'advocacia amb la Docència, primer com a Professor Ajudant i posteriorment com a Professor Associat de Dret Civil a la Universitat de Barcelona (Departament de Dret Civil, Càtedra dels Professors Francisco Fernández de Villavicencio i Encara Roca i Trias).

És Professor col·laborador de l'EPJ del Col·legi d'Advocats de Barcelona impartint cursos, seminaris i classes especialment en matèries de: Dret Immobiliari i de la Construcció; Responsabilitat Civil; Dret Civil català; Arrendaments Urbans; Dret de Família; etc.; i en els Màsters de Dret de Successions i de Pràctica Processal Civil.

Professor en diferents programes de Màster i Cursos de postgrau de la Universitat Pompeu Fabra sobre Dret Civil i Dret de l'Empresa, havent impartit les sessions corresponents a Propietat Intel·lectual al MADE (Màster en Dret d'Empresa).

Eudald Vendrell Ferrer ha estat Vicedegà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i President de la seva secció de Dret Civil.

Va ser Avaluador de la Fundació Espanyola pel desenvolupament de la Ciència i Tecnologia per la concessió de les ajudes a la investigació en l'àmbit jurídic i Membre del plenari de l'Observatori del Dret Civil Català de la Generlitat de Catalunya.

Formació:

  • Llicenciat en Dret, Universitat de Barcelona
  • Alumne dels cursos de Dret Comparat celebrats a les Universitats de: Strasbourg; Pescara i Lliure d'Àmsterdam, Becat per l'Institut de Dret Comparat de Barcelona, del Consell Superior d'Investigacions Científiques.

Associacions Professionals:

  • Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires