Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

ARGENTINIAN DESK

GAY-ROSELL & SOLANO acompanya i assessora els seus clients a Llatinoamèrica, i molt especialment a Argentina i la seva àrea d'influència, a través de la seva Oficina a Buenos Aires al capdavant de la qual està el Soci Leopoldo Gay Rosell des de fa 10 anys en estreta col·laboració amb la prestigiosa firma ABELEDO & GOTTHEIL.

GAY-ROSELL & SOLANO presta serveis a totes les àrees de pràctica, i ho fa tant a clients que desitgen establir-se per primer cop a Argentina i la seva àrea d'influència, com per aquells que ja estiguin establerts al país, ja sigui en matèria litigiosa, pre-litigiosa o d'inversió, adaptant-nos de forma permanent a les seves particulars necessitats.

Així mateix, GAY-ROSELL & SOLANO també presta serveis a aquelles mercantils argentines o de països del seu entorn que desitgen establir-se o que tinguin interès a Espanya i Portugal.

Oficines

Barcelona

Madrid

Lisboa

  • Rua Latino Coelho, nº 13-2º andar
    1050-132 Lisboa ( Portugal)
  • Tel: (+351) 211 377 292
  • Fax: (+351) 211 377 112
  • lisboa@gayrosellsolano.com

Buenos Aires